Hey hoi, wat leuk! Dit is dan mijn eerste echte blog die ik schrijf als ondernemer. Ik ben al heel actief op instagram en sindsdien druk bezig met het opzetten van mijn website en bedrijf. Op instagram heb ik al wel het een en ander verteld over mijn schulden, burn out en ondernemers plannen. 

Waarom ik begonnen ben met ondernemen? Omdat ik graag mijn verhaal wil vertellen. Het begon met mijn schulden verhaal. Hier is zo veel mis gegaan dat ik er anderen voor wil behoeden. Natuurlijk ben ik geen sociaal medewerker, maar ik kan wel degelijk een inzicht geven in wat er bij mij gebeurd is en hoe het anders kan. 

Hier ga ik in een toekomstige blogpost dieper op in. 

Daarnaast heb ik twee keer een burn out gehad. Een keer toen ik begin twintig was en afgelopen jaar toen ik 30 was. Ik heb hier in overeenkomsten en verschillen gemerkt en ook hier krijg ik van mijn omgeving veel vragen over. Hierdoor ontstond de drive om life coach te worden en er te kunnen zijn voor mensen die stress ervaren. Want ik zie veel mensen in mijn omgeving die kampen met stress en richting een burn out gaan en dat is zo zonde. Ik hoop ook hierbij met mijn verhaal en ervaringen anderen te kunnen waarschuwen. Op dit gebied ben ik enkel ervaring deskundige en heb ik geen medische achtergrond. 

En dan last but not the least! Ondernemerschap! Ik hou van ondernemen. Het zit in mijn hart en nieren en al van jongs af aan wilde ik zelf ondernemer worden, om verschillende redenen, maar vooral de vrijheid die ik voor mezelf er mee kan creëren. Ik heb een achtergrond in conceptontwikkeling en heb zelf diverse bedrijven gehad. Met vallen en opstaan ben ik wijzer geworden. Ik krijg dan ook hier regelmatig vragen over, hoe zet je een bedrijf op, ik wil zo graag, maar ik durf niet etc. 

En dat is zo zonde en ik wil graag anderen helpen om hun droom te realiseren en een eigen bedrijf op te zetten, hoe gaaf is dat? 

Nou dit was een kort berichtje over mij en wat mij motiveert. Ik ga proberen om eenmaal per week een blog bericht te plaatsen op maandag. In de tussentijd ben ik mega actief op Instagram en natuurlijk kun je ook je email adres achterlaten om je te abonneren op mijn nieuwsbrief.